Fischer Hockey Norge

Hos Fischer Hockey er det vårt mål å hjelpe toppspillere med å oppnå sine beste prestasjoner og få hobbyspillere til å få størst mulig glede av hockey. Hockey spilles på forskjellige nivåer og aldre. Barn som leker på en innsjø, profesjonelle idrettsutøvere som strever etter medaljer, hobbyspillere som liker å spille med venner. Uansett hvor dyktige de er, uansett om de tjener penger eller må betale for det, er det én ting de alle har til felles: 

De elsker rett og slett hockey med en «passion for the game».

Fischer er store innenfor vintersport slik som langrenn og alpint. Med egne fabrikker som produserer ski, staver og hockeykøller. Fischer har produsert hockeykøller siden 1980 på sin egen fabrikk. I dag produserer de nesten 1 million køller i året under eget merke og mer enn 20 andre merkenavn.

Gjennom en myk satsning i det europeiske markedet er hovedfokus alltid vært å produsere og selge utstyr til den beste prisen for sluttkunden.

I tillegg til lang erfaring på produksjon av hockeykøller og keeperspaker har de også bager, hansker, visir og mye mer

Fischer Hockey Norge er eid og driftet av Boger sport. Vi har enerett på Fischer Hockey sine produkter i det norske markedet og jobber aktivt med å få Fischer sine produkter godt kjent og brukt av de norske forbrukerne. 

Ønsker deres butikk å distribuere Fischer sitt sortiment ta kontakt med oss for gode priser på produktene våre. 

Skroll til toppen